etip.dk

Hvem ringer fra 77411133?

Det er forskelligt, hvem der ringer fra 77411133. Det meldes fra de fleste brugere, at det er forskellige firmaer eller personer, der ringer rundt for at lave en undersøgelse. Det kan være om din bank, en organisation eller anden virksomhed. 

Hvem ringer egentligt fra 77411133?

Det er lidt forskelligt, hvad folk fortæller om deres oplevelse med nummeret 77411133. Flere personer fortæller, at det er en markedsanalyse eller et firma, der laver en undersøgelse. Andre skriver, at det er Randers Kommune, der ringer.

Det drejer som om forskellige emner, når der bliver spurgt til at lave en undersøgelse. Det kan være en undersøgelse vedrørende banktilfedshed eller en markedsanalyse. Det virker til, at det er et bestemt firma, der laver undersøgelserne, eller blot et call-center, som er blevet hyret til at lave undersøgelsen for et firma.

Det er ofte et call-center, der står for at ringe rundt. De vil typisk blive betalt for antal opkald eller antal svar eller salg, som de opnår.

Derfor ringer de til dig

Der kan være flere forskellige grunde til, at nummeret 7741133 vælger at ringe til dig. Det kan umiddelbart være svært at gennemskue den reelle intention, hvilket også er tydeligt på brugernes tilbagemeldinger på sider såsom 180.dk eller degulesider.dk.

Det er tydeligt, at folk ofte ikke deltager aktivt i opkaldet, hvor ingen reelt set har gennemført et spørgeskema. Det kan derfor være svært at forudsige, hvad der ville ske, hvis du vælger at svare på det. Det kan derfor ikke afgøres definitivt, om det er en rigtig undersøgelse eller en svindelmetode.

Det er dog vigtigt, at du som regel altid holder dig fra telefonsælgere eller andre, der ringer til dig for at sælge dig noget. Det er blot at afslå med et nej tak.

Mange melder også om, at nummeret ringer op og lægger på, så snart man tager opkaldet. Det giver ikke særlig meget mening, da ingen får noget ud af opkaldet. Det er derfor en meget mærkelig måde at kontakte eventuelle kunder eller brugere på, da de ingen penge tjener på det, samt er det irriterende at modtage ligegyldige opkald hele tiden.

Er det lovligt eller chikane?

Det virker ikke umiddelbart til, at der foregår noget ulovligt. De prøver som sådan ikke at sælge noget til dig og lægger på, hvis ikke man er interesseret. Du kan derfor ikke gøre det store for at undgå opkaldene.

Du kan prøve at svare på deres undersøgelse og se, om opkaldene stopper. Det kan dog hurtigt gå begge veje, da det kan have den modsatte effekt, da andre undersøgelser ved, at du gerne vil svare på deres spørgsmål. Det er derfor altid bedst, at du blot lægger på eller takker pænt nej tak til deres tilbud.

Du kan derfor ikke gøre så meget andet end blot at lægge på eller prøve at blokere nummeret, når de ringer. Du kan altid prøve at politianmelde det, men det er meget sjældent, at det overhovedet ændrer på noget.