etip.dk

Hvem ringer fra 81825836?

81825836 er et nummer, der ringer omkring din pension. De tilbyder dig pensionsrådgivning. Det gør de først ved at spørge dig omkring dine omkostninger i forhold til din pension, hvorefter de forsøger at overbevise dig om, at de kan give dig et bedre produkt. 

Hvorfor ringer nummeret?

81825836 ringer for at sælge en pension til dig. Her er der interesse for at sælge dig et produkt, hvorpå de kan tjene penge. Det er ofte igennem en kort snak omkring din nuværende pension, hvor samtalen herefter vil tage en drejning mod deres produkt.

Det kan være rigtig træls, hvis du hele tiden bliver ringet op på upassende tidspunkter. Det virker til, at personen, der bruger nummeret, gerne vil rådgive dig indenfor pension. Det betyder med stor sikkerhed, at du ikke snakker med en pensionsrådgiver fra et bestemt selskab, men derimod en person, der kan tjene et honorar ved at viderestille dig til et bestemt selskab.

Herudover var de sidste rapporter af nummeret meldt helt tilbage i 2020, hvilket betyder, at nummeret måske ikke er aktivt mere. Det virker altså ikke til, at det er et nummer, som et callcenter eller en anden person aktivt bruger i forbindelse med at sælge dig noget.

Hvad skal du gøre, når nummeret ringer?

Der er flere midler, som du kan tage i brug, hvis 81825836 begynder at ringe til dig. Det vil være smartest slet ikke at tage telefonen og blot lade den ringe ud. Herefter kan du blokere nummeret og håbe på, at det stopper.

Hvis du kommer til at tage telefonen, når nummeret ringer, kan du enten blot stoppe opkaldet, eller du kan høre, hvad de ringer for. Her vil der højst sandsynligt blive spurgt ind til din pension. Det kan du selv vælge, om du vil fortælle eller ej.

For personen, der ringer til dig, handler det om at holde dig ved telefonen i så lang tid som overhovedet muligt, da chancerne for et salg stiger. Derfor er det en god ide, at du blot takker nej tak og stopper opkaldet. Herefter er det blot at ignorere opkaldet, hver gang nummeret ringer til dig.

Er det lovligt?

Når det skal afgøres, hvorvidt det er lovligt eller ej for telefonsælgere at ringe utallige gange til en person, afhænger det af, hvad de sælger. Så når 81825836 bliver ved med at ringe til dig vedrørende et salg af pension, så er det lovligt. Telefonsælgere må nemlig gerne sælge bøger, aviser, ugeblade, tidsskrifter, redningstjenster, sygetransport og forsikringer.

Det er derfor helt lovligt, hvis der ringes for at sælge pension. Der er ingen tvivl om, at det er rigtig træls konstant at blive ringet op i weekenden, eller når man slapper af på sofaen om aftenen, men det er desværre helt lovligt.

Du kan derfor ikke gøre andet en blot at afvise opkaldet og blokere nummeret i håb om, at det stopper. Det virker til, at der skal en større lovændring i spil, hvis sådanne opkald helt skal stoppe. Hvis det udvikler sig til chikane kan du melde det til politiet, men det ændrer ofte ikke det helt store.